Specialist in appendages

Wilt u graag een vrijblijvend adviesgesprek?

+31 (0) 30 2410972

Ecru condensaatpomp

NIEUWS

[widget id=”recent-posts-widget-with-thumbnails-3″]
[widget id=”recent-posts-widget-with-thumbnails-2″]

Adca ECRU condensaatpomp​

Verlaag uw energieverbruik en verhoog de efficiëntie van uw stoomsysteem met onze nieuwe condensaatpomp, de ECRU condensaatpomp. Het systeem kan worden gebruikt om heet water of stoom te verplaatsen tot een temperatuur van 98 oC met een standaardflow van 20 m3/uur maar indien gewenst meer. Het is ontworpen voor lage NPSH.

Kant en klare condensaatpomp

De ECRU is uitgerust met twee elektrische pompen (driefase 380-415 VAC, 50Hz power supply) die in wisselende dienst kunnen werken, of tegelijkertijd in het geval van piekbelasting. Daarnaast beschikt het over alle vereiste kleppen, accessoires en verbindingen. Ze zijn ontworpen als een “plug and play” -eenheid. Daardoor sluit u het gewoon aan op uw systeem en begint u met geld te besparen!

Hoge efficiëntie

Het condensaat wordt van boven in het vat gevoerd en het controlesysteem start het pompproces op een vooraf bepaald niveau. Het condensaatvat is beschikbaar in roestvrij- of koolstofstaal en er zijn meerdere opties voor verschillende componenten waardoor de ECRU gegarandeerd voldoet aan de behoeften van uw stoomsysteem.

Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.