Stoomketelverhuur

Wilt u graag een vrijblijvend adviesgesprek?

+31 (0) 30 2410972

Stoomketelverhuur

NIEUWS

 
Lees het laatste nieuws op onze nieuwspagina.
 

Elektrische stoomketel huren

Heeft u tijdelijk stoom nodig? Dan biedt het huren van een elektrische stoomketels uitkomst. De verhuurbare stoomketels zijn bijvoorbeeld een oplossing wanneer er een tijdelijke productie in de planning staat, en u meer stoom nodig heeft daarvoor. Door het huren van onze compacte elektrische stoomketels beschikt u tijdelijk over een hogere stoomcapaciteit.

Een ander voorbeeld is het testen van een proefopstelling; ook dan kunnen de huurketels uitkomst bieden. Scharff Techniek zorgt dat u zich bezig kunt blijven houden met dat waar u het beste in bent. Uw core business. Wij verzorgen ook het transport, de montage en alle toebehoren, zodat u volledig ontzorgt wordt tijdens het gehele verhuurproces.

 

Totaalpakket

Of u al dan niet ervaring heeft met stoomtechniek, wij maken het onze klanten graag zo makkelijk mogelijk. Wij verzorgen de montage en het transport. Onze monteur installeert de elektrische huurketel op locatie en geeft deskundig advies over het gebruik. Heeft u extra toebehoren nodig? Scharff Techniek kan u voorzien in stoomappendages zoals stoomslangen of reduceerstraatjes. Het elektrische stoomketel verhuur, ons totaalpakket, houdt in:

  • Verhuur stroomaggregaat;
  • Verhuur waterontharder;
  • Verhuur stoomappendages;
  • Transporten;
  • Montage en demontage.

Technische Details

De compacte elektrische stoomketel Certuss E72 voor maximaal 97 kgh is het type ketel wat wij aanbieden voor de verhuur. Er zijn ook stoomketels met een rvs-uitvoering beschikbaar. In een batterijopstelling is er maximaal 194 kgh stoom leverbaar. De druk is instelbaar van 4 tot 6 bar. Overige drukken zijn bespreekbaar. Deze elektrische stoomketel is tot 6 bar vrij van keur PED. Kortom, zeer geschikt voor toepassingen waar tijdelijk stoom is gewenst. Voor meer technische details kunt u contact met ons opnemen.

Duurzaam

Aangezien onze verhuurbare stoomketels elektrisch zijn, zijn ze duurzaam. Bij gebruik van groene energie zijn de ketels volledig emissievrij. Voor bedrijven die duurzaam produceren belangrijk vinden, en huren prefereren boven kopen, kan het huren van een elektrische stoomketel een goede optie zijn.

Service van Scharff Techniek

Als stoomketelleverancier met meer dan 35 jaar ervaring, geven wij specialistisch advies afgestemd op uw productieproces. Na bijna vijfhonderd installaties te hebben geleverd en met meer dan 100 installaties in onderhoud bent u verzekerd van een professionele, ervaren partner. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op. Twijfelt u nog tussen kopen of huren? Lees dan onze blog waarbij we u helpen om een keuze te maken.