Specialist in appendages

Goedendag! Waarmee kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Appendages

Met ons merk Valsteam Adca bieden wij u een hoge kwaliteit appendages voor heet water, stoom en thermische olie. Wij onderscheiden ons met een ruime voorraad van de meest toegepaste appendages met een zeer aantrekkelijke prijsstelling.
Adca appendages heeft een onderscheidend programma door samenvoeging van 3 sterke punten:

  • ruim assortiment
  • uitmuntende kwaliteit
  • zeer concurrerende prijsstelling

Het kwaliteitsmerk Adca

Scharff Techniek BV heeft jarenlange ervaring in toepassingen van stoom en thermische olie, en natuurlijk ook met appendages. In de huidige markt van appendages kiezen steeds meer inkopers en technici voor het kwaliteitsmerk Adca. Scharff Techniek BV is dan ook trots op haar vertegenwoordiging van Adca appendages.
Wij onderscheiden ons door een grote betrokkenheid, het meedenken in de keuze van de juiste appendages voor uw bedrijf, onze nazorg en garantie.

Klant specifiek

Pneumatische regelafsluiters, warmtewisselaars en elektrische regelafsluiters worden ontwikkeld en gefabriceerd volgens de meest slimme en innovatieve technieken. Uw bestelling wordt wekelijks vanuit de fabriek in Portugal verscheept. De producten komen in onze opslag van waaruit ze ook wekelijks worden geleverd.

Belangrijke producten uit het programma van Adca zijn: manometers, stoominjectors, stoomwatermixers, monsterkoelers, kijkglazen en meer. Allemaal Europese producten, CE- en PED-gecertificeerd. Producten die kunnen worden ingezet voor stoom, gassen en bijvoorbeeld thermische olie.

Leverancier van schone stoom

Scharff Techniek is de leverancier van schone stoom van het merk Adca voor verschillende branches. Adca Pure staat voor een scala aan sanitaire appendages, met name geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie, de farmaceutische industrie en laboratoria.

Appendages zijn kleine onderdelen van machines en installaties en zijn van vitaal belang. Appendages die gebruikt worden om de druk in leidingen aan te geven moeten dus zeer betrouwbaar zijn. Wij adviseren daarom de kwaliteitsappendages van Adca aan voor stoom, gassen en vloeistoffen. Lees bijvoorbeeld meer over onze culinaire stoomfilters.

Onze afnemers van appendages

UCO Kampen B.V. (voorheen Vierhouten Vet B.V.) Het bedrijf is actief in recycling van plantaardige oliën en vetten. UCO Kampen staat voor milieubewust afvalbeleid.

Het Kennemer Gasthuis is een groot ziekenhuis. Het ziekenhuis bevindt zich al meer dan 400 jaar in Haarlem. Ziekenhuizen hebben stoom nodig voor sterilisatie-installaties en wasmachines.

GIMRET is een groot internationaal bedrijf. Zij leveren technische installaties en klantspecifieke oplossingen in de vorm van machines, zoals aan de metaal-, voedingsmiddelen-, automobiel-, papier- en elektronica-industrie.

Podt Stoomtechniek Het bedrijf levert stoomketels aan bedrijven, en houdt zich bezig met keuringen, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden.

Bernard Scharff, directeur van Scharff Techniek BV,
komt graag vrijblijvend bij u langs,
zodat uw vraag snel en volledig wordt beantwoord.