Uw specialist in stoomketels
en thermische olieketels

Wilt u graag een vrijblijvend adviesgesprek?

+31 (0) 30 2410972

Scharff Techniek

Onze kennis en ervaring in uw branche maken uw project tot een succes. Scharff Techniek BV is een gezond en traditioneel familiebedrijf, opgericht in 1983. Met de focus op stoom en thermische olie leveren wij installaties en verzorgen, indien gewenst, het ontwerp en de montage van het complete net.

Onze klanten zijn productiebedrijven in de voedingindustrie, (pharma)chemie en maakindustrie. Universiteiten en hogescholen, maar ook opleidingcentra door branches ingericht. Onderzoekcentra, laboratoria en ziekenhuizen.

Wij vertegenwoordigen de kwaliteitsmerken Certuss, Inplan en Valsteam in Nederland. Hiermee zijn voorraadleveringen van onderdelen en fabrieksservice gegarandeerd. Met opslag centraal gelegen vanuit Utrecht, dus altijd dichtbij.

Waarom zou u juist bij ons bedrijf
deze producten afnemen?

Allereerst hebben wij een ruime ervaring, omdat ons bedrijf zich sinds 1983 met stoomtechniek bezighoudt. Wij willen deze kennis graag met u willen delen. Ons doel is dat u, voor uw specifieke productie, de juiste stoomketel of thermische olieketel kiest. Maar onze betrokkenheid gaat verder dan het willen verkopen van een van onze producten. Zodra u heeft besloten tot de aankoop, blijven wij gedurende het hele proces, dus tot en met de plaatsing én de tijd erna, uw partner voor alles wat het product en het proces te maken heeft. Wij garanderen een betrokkenheid die veel verder gaat dan het afgeven van een ‘garantie op papier’.

Deskundige medewerkers
in combinatie met kwaliteitsmerken

Dankzij kundige medewerkers in combinatie met de kwaliteitsmerken die wij voeren, onderscheiden wij ons zowel in het product, de nazorg als in de gebruiksfase. Onze afnemers laten wij graag aan het woord in onze site www.stoomketels.nl, zij zijn immers onze ambassadeurs voor nieuwe relaties.

Wist u dat wij bijna vijfhonderd installaties hebben geleverd in de achter ons liggende jaren en dat wij tegenwoordig ruim 100 installaties in onderhoud hebben? Dat zijn feiten waar we trots op zijn.

De voordelen

Wij garanderen voorraadleveringen van veel van onze onderdelen en de bijhorende fabrieksservice. Met een opslag, centraal in het midden van het land (Utrecht), kunt u rekenen op een snelle levering. We hebben kundige medewerkers in combinatie met kwaliteitsmerken. De nazorg tijdens de gebruiksfase is voor ons vanzelfsprekend. Na bijna vijfhonderd installaties te hebben geleverd en met meer dan 100 installaties in onderhoud weet u zich verzekerd van een professionele partner.

Wat zijn onze doelgroepen?

Scharff Techniek richt zich op bedrijven die voor hun producties stoom of warmte nodig hebben in welke vorm ook. Dat is de Food industrie, brouwerijen, de industrie in zijn algemeenheid en bedrijven die zich bezighouden met procesontwikkeling zoals Unilever.

Stoomketel bernard
Bernard Scharff, directeur van Scharff Techniek BV, komt graag vrijblijvend bij u langs, zodat uw vragen snel en volledig beantwoord worden.