Stoomketel leverancier

Wilt u graag een vrijblijvend adviesgesprek?

+31 (0) 30 2410972

Stoomketelverhuur

NIEUWS

Lees het laatste nieuws op onze nieuwspagina.

Stoomketel leverancier

Wij zijn een gezond en traditioneel familiebedrijf en gespecialiseerd in stoomtechniek en stoomketels. De kennis en ervaring, die sinds 1983 is opgedaan, hebben ertoe geleid dat de projecten van onze klanten succesvol zijn afgerond. Als klant profiteert u bij Scharff Techniek van verschillende voordelen als u ervoor kiest om bij ons een stoomketel te kopen. Want het gaat dan niet alleen om het kopen van een stoomketel, maar vooral om de juiste adviezen ten aanzien van gebruik en verwachtingen. U bent verzekerd van kwaliteit en betrokkenheid die veel verder gaat dan alleen het afleveren van de stoomketel en garantie op papier. Indien gewenst bieden wij een totaalpakket aan. Van ontwerp en montage tot onderhoud en beveiliging.

De juiste leverancier

Scharff Techniek onderscheidt zich als de ideale leverancier van stoomketels door een combinatie van productkennis, kwaliteit en klantgerichte service. Hier zijn enkele redenen waarom wij de voorkeursleverancier zijn op het gebied van stoomketels:

Diepgaande expertise

Scharff Techniek heeft jarenlange ervaring in de stoomtechnologiebranche, waardoor wij diepgaande kennis hebben opgebouwd. Dit stelt ons in staat om niet alleen apparatuur te leveren, maar ook om deskundig advies te bieden wat is afgestemd op uw specifieke behoeften.

Hoogwaardige producten

Scharff Techniek werkt samen met gerenommeerde fabrikanten zoals het Duitse merk Certuss, bekend om zijn betrouwbare en energiezuinige stoomketels. Deze samenwerking garandeert dat klanten toegang hebben tot stoomketels van de hoogste kwaliteit die voldoen aan de laatste normen en certificeringen.

Klantgerichte Service

Scharff Techniek is betrokken bij elke fase van het proces, van de selectie en levering tot de installatie van de stoomketel. Ze bieden persoonlijke ondersteuning en zorgen ervoor dat elke installatie soepel verloopt en aan de verwachtingen van de klant voldoet.

Duurzame en Efficiënte Oplossingen

Met de focus op duurzaamheid en efficiëntie, helpt Scharff Techniek klanten om te kiezen voor stoomoplossingen die niet alleen kostenbesparend zijn, maar ook milieuvriendelijk. Dit is in lijn met de hedendaagse eisen van zowel de markt als de regelgeving.

Betrouwbare After-Sales Support

Scharff Techniek biedt uitgebreide nazorg en ondersteuning na de verkoop. Dit omvat onderhoudscontracten en technische ondersteuning om ervoor te zorgen dat de stoomketels optimaal blijven presteren gedurende hun hele levenscyclus.

stoomketel leverancier

Veiligheid en Regelgeving

De stoomketels die Scharff Techniek levert, voldoen aan de strenge veiligheidsnormen en zijn TÜV-gekeurd en CE-gecertificeerd, wat klanten de zekerheid geeft dat ze investeren in veilige en gereguleerde apparatuur. In combinatie zorgen deze factoren ervoor dat Scharff Techniek de voorkeur geniet van bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare, duurzame en efficiënte stoomketeloplossing.

Advies op maat gedurende het hele proces

Al vanaf het eerste contactmoment geeft Scharff Techniek direct en helder advies. Het achterliggende doel is dat u, als klant, voor uw stoominstallatie maatwerk advies krijgt en een stoomketel kiest die bij uw bedrijf en functionaliteiten past. Met meer dat 35 jaar ervaring weten zij wat iedere klant nodig heeft met oog op de toekomst. Elektrisch, gas of stoom. Maatwerk ontwerp gebaseerd op de stoomvraag en het stoomnetwerk. Passende appendages en onderhoudsmomenten om de veiligheid te waarborgen.

Gedurende alle fases van het proces blijft Scharff Techniek uw partner. Zij zorgen dat alles naar wens verloopt.

Deskundige medewerkers gecombineerd met kwaliteitsmerken

Scharff Techniek weet als geen ander hoe belangrijk kwaliteit en service is. Mede dankzij hun professionele, goed opgeleide medewerkers en de inkoop van producten onder kwaliteitsmerken onderscheidt Scharff Techniek zich niet alleen in zijn aangeboden producten, maar ook in nazorg en in de gebruikersfase. Dit laten hun afnemers binnen verschillende industrieën dan ook weten. Zij vertegenwoordigen niet alleen productiebedrijven in de voedingsindustrie, chemie en fabricage, maar ook universiteiten, hogescholen, opleidingscentrums, ziekenhuizen, onderzoekcentrums en laboratoriums. Kort gezegd, alle bedrijven die stoom of warmte nodig hebben, in welke vorm dan ook.

De stoomketels van Scharff Techniek

Stoominstallaties horen lang mee te gaan. Daarom werkt Scharff Techniek met stoomketels van het Duitse merk Certuss. Betrouwbaar, innovatief, veilig en zuinig. En daar gaat het om. Dat zijn de kernwaarden van dit product.

Zij snappen dat een stoomvraag kan veranderen. Als klant wilt u daarom geen tijd verspillen op het moment dat u uw stoominstallatie hierop wilt aanpassen door lastige processen te doorlopen. Op basis van uw warmtevraag zijn de stoominstallaties van Certuss eenvoudig te besturen en aan te passen.

De Certuss stoominstallaties zijn van hoge kwaliteit met een rendement van 98%. Tijdens de ontwikkeling heeft innovatie centraal gestaan. PED-richtlijnen, TUV-keuringen en CE-certificaten zijn hierbij inbegrepen.

Bent U geïnteresseerd of wilt u meer informatie over hoe wij u kunnen helpen met uw stoomketel of installatie? Wilt u een nieuwe stoomketel aanschaffen of uw bestaande stoominstallatie na laten kijken? Neem dan telefonisch contact met ons. Wij zien u graag terug als blijvende klant.