Specialist in thermische olieketels

Wilt u graag een vrijblijvend adviesgesprek?

+31 (0) 30 2410972

Thermische Olieketels

De automatisch functionerende thermische olieketels zijn ontworpen voor thermische olie met een temperatuur tot 400 °C. De thermische olieketel bevat een dubbele achterwand die de thermische olie koelt en deel is van het VO. Hierdoor is een hoog ketelrendement van 93% bereikbaar en dit zult u merken in het gasverbruik. Door het ontbreken van een bemetselde achterwand is periodieke controle van deze achterwand niet nodig. Als gevolg bespaart u op maintenance. Elektrische thermische olieketels maken ook deel uit van ons programma. Alle thermische olieketels kunnen zowel af fabriek als op locatie worden uitgerust met alle gangbare gas- of oliebranders. De brander installatie wordt, afhankelijk van het vermogen van de Inplan thermische olieketels, als hoog/laag of modulerend geleverd.

Nieuwe normen

Voor het assortiment van Inplan worden regelmatig nieuwe normen vastgesteld. Zij ontwerpen en fabriceren complete energiecentrales met bijbehorende componenten zoals thermische olieketels, expansie- en afvoertanks en randapparatuur.

Inplan biedt een hoge kwaliteit door een efficiënt geoptimaliseerde productie voor producten zoals elektrische verwarmers, directe en indirecte verwarmde stoomketels en stoomgeneratoren.

Hooggekwalificeerde service

Scharff Techniek is terecht trots dat zij als agent de producten van Inplan mag verkopen. Wij werken alleen met hooggekwalificeerde en ervaren mankrachten. Zo verzekeren wij de kwaliteit van onze producten. Onze leverancier Inplan werkt met een geïmplementeerd kwaliteitsmanagementsysteem, waar u als eindgebruiker alle voordelen van geniet. Scharff Techniek biedt daarnaast de meest uitgebreide service vanaf inspectie, montage tot inbedrijfstelling en onderhoud.

Strategische doelstellingen

De strategische doelstelling van Inplan is om het vertrouwen van de klanten te vergroten door de verkoop van agenten -zoals Scharff Techniek- te stimuleren door middel van intensief contact, het doorgeven van informatie en gerichte begeleiding. Inplan staat haar agenten en dus ons continue bij met service en advies voor het uitvoeren van projecten.

Compacte thermische olieketels

Inplan thermische olieketels kunnen ook als compact unit worden geleverd. De thermische olieketel, circulatiepomp, afsluiters en filter worden dan tot een compacte installatie samengebouwd. U sluit aan op de laatste flenzen van de retour- en uitgaande leiding. Dit reduceert de montagetijd op de opstellingplaats aanzienlijk.

De horizontale thermische olieketels van Inplan hebben een scharnierend ketelfront. Hierdoor is de vuurgang makkelijk bereikbaar voor eventuele reinigingswerkzaamheden. Inplan heeft zich in de loop der jaren in meer dan 30 landen bewezen als fabrikant van een gebruiksvriendelijke betrouwbare thermische olieketel voor kleine en grote vermogens.

Onze medewerkers informeren u graag verder over thermische olie.

Stoomketel bernard
Bernard Scharff, directeur van Scharff Techniek BV, komt graag vrijblijvend bij u langs, zodat uw vragen snel en volledig beantwoord worden.