Specialist in stoomketels

Wilt u graag een vrijblijvend adviesgesprek?

+31 (0) 30 2410972

Economizer Certecon

NIEUWS

[widget id=”recent-posts-widget-with-thumbnails-3″]
[widget id=”recent-posts-widget-with-thumbnails-2″]

Economizer Certecon

In een energiebewuste bedrijfsvoering is een economizer voor warmte terugwinning niet meer weg te denken.  In combinatie met de Certuss economizer Certecon is het ketelrendement van een Certuss stoomketel met maximaal 5% te vergroten tot maar liefst 98%. Indien toegepast als voorwarmer van het ketelvoedingwater verlaagt het uw gasverbruik èn emissies!

Binnen de serie stoomketels Certuss Junior tot en met 400 kg/h wordt dit bereikt door toepassing van de Certuss rookgas economizer Certecon. Extra rendement waarmee uw investering zich in korte tijd terugverdient.

De Economizer Certecon wordt direct achter de stoomketel in het rookgaskanaal opgenomen. Een warmtewisselaar onttrekt warmte uit de rookgassen. Deze warmte kunt u gebruiken voor uw overige processen of voorwarming van ketelvoedingwater. De rookgassen condenseren niet in de Certecon waardoor geen ongewenste corrosie ontstaat. De economizer Certecon is uiteraard ook achteraf in te passen.

Scharff Techniek is distributeur van alle Certuss producten in Nederland en verleent 100% garantie. Wij staan voor een probleemloze toepassing van onze producten.