Specialist in stoomketels

Wilt u graag een vrijblijvend adviesgesprek?

+31 (0) 30 2410972

Stoomketel Junior TC 80 – 400 kgh

NIEUWS

[widget id=”recent-posts-widget-with-thumbnails-3″]
[widget id=”recent-posts-widget-with-thumbnails-2″]

Stoomketel Junior TC 80 – 400 kgh

De Certuss stoomketel serie Junior TC met een stoomproductie van 80 t/m 400 kgh is de nieuwe standaard voor stoomgeneratoren. Dankzij een rendement tot 94% bij vollast is deze stoomketel zeer zuinig. In combinatie met een enkele economizer is een rendement van 98% bereikbaar, bij toepassing van een dubbele economizer zelfs 102%. De Certuss TC serie is voorzien van een touchscreen voor een grafisch ondersteunde bediening.

Elke operator kan eenvoudig door aanraken van een icoon de taal kiezen die hem of haar past hetgeen bijdraagt aan probleemloos gebruik.

De Junior TC geschikt voor onbewaakt bedrijf

De Certuss Junior TC is net als de overige Certuss stoomketels gereed voor 24 uurs- en onbewaakt bedrijf. Bedrijfsmeldingen kunnen worden aangeboden onder andere via internet, CAN-bus, Profibus of GMTS/UMTS. Optioneel kunt u de Certuss stoomketel Junior TC op afstand bedienen via onder andere internet en een mobiele telefoon, maar natuurlijk ook via potentiaalvrije contacten. Vraag gerust naar de specieke mogelijkheden.

Flexibiliteit in uw investeringen

De serie stoomketels Junior TC omvat vier bouwgroottes. Batterijopstelling van de Certuss stoomketels is zeer eenvoudig en geeft u flexibiliteit in uw investeringen of capaciteit.Voor de stoomgeneratoren is een compactunit (CVE) samengesteld, waarbij de gehele waterhuishouding voor de stoomketel op een frame is samengebouwd. Tevens is het volledige interne leidingwerk voorgewerkt inclusief elektra. Wij leveren deze combinatie bedrijfsklaar op. Dit geeft een aanzienlijke besparing in de montagetijd en installatiematerialen.

100 plus% dienstverlening

Scharff Techniek BV  levert al meer dan 35 jaar bedrijfsklare Certuss stoomketelinstallaties, indien gewenst turn-key.  Wij denken met u mee in aanvang van uw project en staan voor u klaar met ondersteuning en advies in het traject erna, ook wanneer uw installateur de opstelling van de stoomketel of stoomketels verzorgt.  Neemt u ook de investeringsaftrek met ons door? Overigens zijn inbedrijfstellen van de stoomketel en uitgebreide gebruiksinstructie altijd inbegrepen.

Ook de zorg ná aanschaf van uw Certuss stoomketel-installatie is goed geregeld. Niet alleen tijdig regulier onderhoud van Certuss stoomketels en stoomgeneratoren wordt verzorgd, ook de periodieke keuringen PED en SCIOS worden begeleid.