Duurzame elektrische stoomketels

Wilt u graag een vrijblijvend adviesgesprek?

+31 (0) 30 2410972

Verhuur stoomketel

NIEUWS

[widget id=”recent-posts-widget-with-thumbnails-3″]
[widget id=”recent-posts-widget-with-thumbnails-2″]

Elektrische stoomketel huren

Heeft u tijdelijk stoom nodig? Dan biedt het huren van onze elektrische stoomketels uitkomst. De verhuurbare stoomketels zijn bijvoorbeeld geschikt wanneer er een tijdelijke productie in de planning staat, maar u meer stoom nodig heeft daarvoor. Door het huren van onze compacte elektrostoomketels beschikt u tijdelijk over een hogere stoomcapaciteit. Bij het testen van een proefopstelling kunnen de huurketels ook uitkomst bieden. Scharff Techniek zorgt dat u zich bezig kunt blijven houden met hetgeen waar u het beste in bent. Wij verzorgen namelijk het transport, de montage en toebehoren.

 

Totaal Pakket

Of u nu ervaring heeft met stoomtechniek of niet, wij maken het onze klanten graag zo makkelijk mogelijk. Onze monteur komt de huurketel installeren en geeft deskundig advies over het gebruik. Bovendien verzorgen wij de demontage en het transport. Heeft u extra toebehoren nodig? Scharff Techniek kan u voorzien in stoomappendages als stoomslangen of reduceerstraatjes.
Het stoomketel verhuur totaalpakket houdt in:

  • verhuur stroomaggegraat
  • verhuur waterontharder
  • verhuur stoomappendages
  • transporten
  • montage en demontage

 

Technische Details

De compacte elektrische stoomketel Certuss E72 voor maximaal 97 kgh is het type dat wij aanbieden ter verhuur. In batterij opstelling is er maximaal 194 kgh stoom beschikbaar. De druk is instelbaar van 4 tot 6 bar. Overige drukken zijn bespreekbaar. Deze elektrische stoomketel is tot 6 bar vrij van keur PED. Kortom, zeer geschikt voor toepassingen waar tijdelijk stoom is gewenst. Voor meer technische details kunt u contact met ons opnemen.

Duurzaam

Aangezien onze verhuurbare stoomketels elektrisch zijn, zijn ze duurzaam. Bij gebruik van groene energie zijn de ketels namelijk volledig emissievrij. Voor bedrijven die duurzaam produceren belangrijk vinden, is het huren van een elektrische stoomketel een goede optie.

Service van Scharff Techniek

Als stoomketel leverancier met meer dan 35 jaar ervaring, geven wij specialistisch advies afgestemd op uw productieproces. Na bijna vijfhonderd installaties te hebben geleverd en met meer dan 100 installaties in onderhoud weet u zich verzekerd van een professionele partner. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op. Twijfelt u nog tussen kopen of huren? Lees dan onze blog waarbij we u helpen om een keuze te maken.