Specialist in clean steam

Wilt u graag een vrijblijvend adviesgesprek?

+31 (0) 30 2410972

Culinaire Stoomfilter

NIEUWS

[widget id=”recent-posts-widget-with-thumbnails-3″]
[widget id=”recent-posts-widget-with-thumbnails-2″]

Culinaire Stoomfilters

De kwaliteit van de stoom kan invloed hebben op de kwaliteit en veiligheid van het voedingsmiddel. Culinaire stoomfilters van Adca zijn gecertificeerd door de European Hygienic Engineering & Design Group (EHEDG). Daardoor zijn ze geschikt voor alle toepassingen in de voedingsindustrie waar stoom in aanraking komt met uw product. Bijvoorbeeld bij injectie van stoom waarbij partikels uit het leidingnet worden opgevangen.

Maakt u gebruik van schone stoom of andere industriële gassen? Onze Adca Pure producten zijn hiervoor geschikt. Met behulp van onze culinaire stoomfilters kunt u deeltjes tot 1, 5 of 25 micron filteren. De filter onderdelen zijn gemaakt van gesinterd roestvrij staal. Regeneratie en reiniging door ultrasoonbad. Zowel uitvoering in flens als binnendraad mogelijk. Verder zijn er diverse filters leverbaar.

 

Adca Pure

Sinds de jaren ’80 is Adca gespecialiseerd in stoomappendages. Als gevolg van een groeiende vraag naar producten voor schone stoom en industriële gassen, creëerde Adca recent Adca pure. Dit submerk van Adca produceert producten speciaal voor farmaceutische, voedsel- , chemische en cosmetische industrie. Een voorbeeld product hiervan zijn de culinaire stoomfilters, voor alle toepassingen in de voedingsindustrie waar stoom in aanraking komt met uw product. Neem contact op met Scharff Techniek voor meer informatie over deze productlijn.

 

Het Merk Adca Valsteam

Appendages zijn van vitaal belang. De stoomappendages die gebruikt worden om de druk in leidingen aan te geven moeten namelijk zeer betrouwbaar zijn. Daarom adviseren wij de kwaliteitsappendages van Adca aan voor stoom, gassen en vloeistoffen. Belangrijke producten uit het programma van Adca zijn: manometers, stoominjectors, stoomwatermixers, monsterkoelers, kijkglazen en meer. Allemaal Europese producten, CE- en PED-gecertificeerd. Bestellingen worden wekelijks vanuit de fabriek in Portugal verscheept. De producten komen in onze opslag van waaruit ze ook wekelijks worden geleverd. Meer lezen over Adca appendages? Klik hier.