NIEUWS

Culinaire Stoomfilter

Culinaire stoomfilters voor alle toepassingen in de voedingsindustrie waar stoom in aanraking komt met uw product. Bijvoorbeeld bij injectie van stoom waarbij partikels uit het leidingnet worden opgevangen. Maakt u gebruik van schone stoom of andere industriële gassen? Onze Adca Pure producten zijn hiervoor geschikt. Zowel uitvoering in flens als binnendraad mogelijk. Verder zijn er diverse filters leverbaar.

 

Adca Pure

Sinds de jaren ’80 is Adca gespecialiseerd in stoomappendages. Als gevolg van een groeiende vraag naar producten voor schone stoom en industriële gassen, creëerde Adca recent Adca pure. Dit submerk van Adca produceert producten speciaal voor farmaceutische, voedsel- , chemische en cosmetische industrie. Een voorbeeld product hiervan zijn culinaire stoomfilters, voor alle toepassingen in de voedingsindustrie waar stoom in aanraking komt met uw product. Neem contact op met Scharff Techniek voor meer informatie over deze productlijn.

 

Het Merk Adca Valsteam

Appendages zijn van vitaal belang. De appendages die gebruikt worden om de druk in leidingen aan te geven moeten zeer betrouwbaar zijn. Daarom adviseren wij de kwaliteitsappendages van Adca aan voor stoom, gassen en vloeistoffen. Belangrijke producten uit het programma van Adca zijn: manometers, stoominjectors, stoomwatermixers, monsterkoelers, kijkglazen en meer. Allemaal Europese producten, CE- en PED-gecertificeerd. Bestellingen worden wekelijks vanuit de fabriek in Portugal verscheept. De producten komen in onze opslag van waaruit ze ook wekelijks worden geleverd. Meer lezen over Adca appendages? Klik hier.