Door corona mogelijk nog steeds een andere zomer dan anders maar desondanks staat voor veel mensen de vakantie weer voor de deur. Misschien dit jaar bestemmingen dichterbij dan anders, maar hopelijk zal het niet afdoen aan het vakantiegevoel. De vakantie is altijd merkbaar op de werkvloer. Dit kan invloed hebben op de werkprocessen rondom uw stoominstallatie. Tijdelijk zijn minder mensen beschikbaar en moeten de werkzaamheden worden verdeeld. Uiteraard tot u aan de beurt bent, dan mag uw collega weer aan de bak.

Denkt u er alstublieft aan dat uw Certuss stoominstallatie geen weet heeft van deze vakantieperikelen. Uw Certuss wil gewoon alle filters gecheckt hebben, onthard water krijgen, zonder zuurstof erin. Gaat uw college deze controles doen, vertel hem of haar dan bij vragen ons te bellen op 030 2410972. Onze binnendienst medewerkers helpen graag. De levensduur van een stoomketel is erg lang, maar het regelmatig uitvoeren van onderhoud maakt hier wel het verschil in.

Daarnaast wijzen wij u op ons gratis e-document over waterbehandeling. Nuttige aanwijzingen op een rijtje die u helpen de levensduur van uw Certuss stoominstallatie te verlengen. Snel op de hoogte zijn van al onze tips en andere kennisbijdrages? Volg ons dan op LinkedIn.

Wij wensen u een fijne vakantieperiode in goede gezondheid. Tot ziens!
Team Scharff Techniek.