Uitgebreid aanbod appendages

Wilt u graag een vrijblijvend adviesgesprek?
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw partner op het gebied van appendages

Opzoek naar een leverancier met een uitgebreid appendageaanbod waarmee u machines en leidingsysteem compleet kunt maken? Dan bent u bij Scharff Techniek aan het juiste adres. Wij leveren een grote variëteit aan appendages geschikt voor verschillende kwaliteiten stoom, gassen en thermische olie.

Reduceertoestel appendage

Clean steam, pure stoom of culinaire stoom

Speciaal voor de voedingsindustrie, laboratoria, ziekenhuizen en andere branches waarbij de kwaliteit van stoom van belang is, zijn er appendages in het aanbod opgenomen die geschikt zijn voor schone stoom en industriële gassen.

Zo zijn de ADCA Pure culinaire stoomfilters bijvoorbeeld geschikt voor alle toepassingen in de voedingsindustrie waar stoom in aanraking komt met uw product. Bijvoorbeeld bij injectie van stoom waarbij partikels uit het leidingnet worden opgevangen.

Een groot aanbod voor elk project

Pneumatische regelafsluiters, warmtewisselaars en elektrische regelafsluiters worden ontwikkeld en gefabriceerd volgens de meest slimme en innovatieve technieken.

Andere belangrijke producten die wij leveren zijn; manometers, stoominjectors, stoomwatermixers, monsterkoelers, kijkglazen en meer.

Allemaal Europese producten, CE- en PED-gecertificeerd, die kunnen worden ingezet voor stoom, gassen en bijvoorbeeld thermische olie. 

Appendages van ADCA Valsteam

Appendages zijn van vitaal belang en moeten zeer betrouwbaar zijn in verband met veiligheid. Scharff Techniek adviseert daarom de kwaliteitsappendages van ADCA Valsteam aan voor stoom, gassen en vloeistoffen. Het bedrijf specialiseert zich al sinds de jaren ’80 in (stoom) appendages

De appendages die geschikt zijn voor culinaire stoom en clean steam, vallen onder het submerk ADCA Pure. Bestellingen worden wekelijks vanuit de fabriek in Portugal verscheept. De producten komen in onze opslag van waaruit ze ook wekelijks worden geleverd.

Offerte voor uw project?

Neem contact om de benodigde appendages voor uw project door te spreken. Samen kunnen wij een appendageplan of leveringsplanning maken. Heeft u alles al in beeld? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Op onze website vindt u een greep uit het appendageaanbod. Kijk voor het complete product overzicht en leveringsmogelijkheden op de website van onze partner Valsteam ADCA.

Adca appendages

Bernard Scharff, directeur van Scharff Techniek BV,
komt graag vrijblijvend bij u langs,
zodat uw vraag snel en volledig wordt beantwoord.