Afsluiting Jubileumjaar – 40 jaar Scharff Techniek

Het einde van het jaar is in zicht gekomen. Uiteraard zijn wij ook in de komende kerstvakantie telefonisch bereikbaar voor uw vragen en spoedeisende werkzaamheden. Dat betekent ook dat Scharff Techniek het jubileum jaar van 40 jaar Scharff Techniek gaat afsluiten. We blikken terug op een mooi jaar waarbij er ruimte was om het jubileum te vieren met collega’s, familie, vrienden en zakelijke relaties. Daarnaast kijken wij vooruit naar een nieuw jaar met nieuwe projecten en op naar 50 jaar Scharff Techniek!

In elk geval wensen wij, namens team Scharff Techniek, al onze zakelijke relaties en kennissen fijne kerstdagen en alvast een succesvol 2024!

Terugkijken in de tijd

Sinds het einde van het jaar vaak over terugblikken gaat, doen wij dat ter gelegenheid van ons 40 jarig jubileum nog een keer in de vorm van een aantal statistieken. Sinds 1983 bestaan wij maar liefst 14.609 dagen, 350 632 uur en 21 037 950 minuten. In die periode is het bedrijf gerund door Jan Scharff en sinds 2012 heeft zijn zoon Bernard de bedrijfsvoering overgenomen.

In die tijd is het bedrijfskantoor 3 keer verhuisd, maar nog altijd in de provincie Utrecht te vinden. Het bedrijf is onder leiding van Jan Scharff begonnen in kantoor aan huis in Fazantenkamp, te Maarssen. Kort daarop verhuisde hij het kantoor naar de Professor Adolf Mayerlaan 20 in Utrecht. Dit was in het verlengde van het pand van de kruidenierszaak van de familie. De langste tijd van de geschiedenis van het bedrijf ligt aan de atoomweg in Utrecht. Zowel Jan als Bernard hebben vanuit die locatie Scharff Techniek gerund. In 2016 verhuisde het bedrijf naar de huidige locatie. Inmiddels zit het kantoor alweer 7 jaar aan de proostwetering.

Wist je dat er in heel Nederland op dit moment meer dan 200 door Scharff Techniek geleverde stoomketels actief in bedrijf zijn bij zo’n 138 bedrijven? Hoeveel stoominstallaties wij in totaal hebben geleverd? Dat hebben we niet bijgehouden, maar richting de 1.000 gaat het wel.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.