Compleet stoomsysteem

Wilt u graag een vrijblijvend adviesgesprek?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Container Stoomsysteem

Mobiel en flexibel in gebruik

Misschien heeft u geen ketelhuis, maar wilt u wel een stoominstallatie buiten uw bedrijfspand plaatsen. Of misschien wilt u een stoominstallatie vervoeren voor gebruik op verschillende locaties. In deze gevallen is een containerinstallatie van CERTUSS de ideale oplossing voor u, want met een container stoomsysteem is een apart ketelhuis niet meer nodig.

Mogelijkheden van het stoomsysteem

De containerstoomketel is ontworpen als een compleet systeem waarbij alle benodigde componenten in de fabriek zijn voor geïnstalleerd, zoals de stoomgenerator, het waterbehandelingssysteem en de condensafvoer. De container kan worden ingericht met alle soorten CERTUSS stoomketels: twee typen elektrische stoomgeneratoren, de Junior TC en de Universal TC stoomketels.

De grootte van een container is gebaseerd op uw stoombehoefte. Een meervoudig stoomsyteem, bestaande uit meerdere stoomketels, is mogelijk. Standaard containers hebben een lengte van 3 tot 12 m.

Volledig uitgerust industrieel stoomsyteem

De wanden van de container zijn volledig geïsoleerd en bekleed met RVS. De containers kunnen worden verwarmd en geventileerd volgens de eisen voor een ketelhuis en zijn voorzien van binnenverlichting en noodstopschakelaar. Alle componenten in de containers zijn bedraad en klaar voor gebruik. Bevestigingspunten zijn gemaakt aan de buitenmuren op de afgesproken plaatsen. Het buitenschilderwerk wordt afgeleverd volgens uw specificaties. Daarnaast worden de containerstoomsystemen operationeel getest in de fabriek voor verzending.