Dutch CRAFT Beer Conference

Event

Op dinsdag 22 januari 2019 organiseert CRAFT, de branchevereniging voor onafhankelijke bierbrouwers in Nederland, de derde editie van de Dutch CRAFT Beer Conference in de Fokker terminal in Den Haag. Scharff Techniek is een van de sponsors van het evenement. Met een keur aan (inter-)nationale sprekers, workshops en meer dan 40 standhouders kunnen bezoekers hun hart ophalen waar het craftbier betreft. Daarnaast kun je Scharff Techniek ook vinden op de beurs zelf. Ben je aanwezig op het event? Kom dan langs onze stand (nummer 20)!

De opzet

De Dutch Craft Beer Conference is een jaarlijks evenement, dat zich richt op het delen van kennis. Door middel van een aansprekend en actueel programma met verschillende lezingen en workshops en een afsluitende netwerkborrel, kunnen brouwers elkaar ontmoeten en kennis vergaren en uitwisselen. Zowel leden als niet leden van CRAFT zijn welkom. Net als vorig jaar presenteren tientallen binnen- en buitenlandse leveranciers van brouwproducten en –diensten zich ook nu weer op de beursvloer die gedurende de gehele dag is te bezoeken. Leveranciers hebben interessante aanbiedingen en helpen bezoekers graag verder met specifieke vragen die zij hebben.

De opzet van het programma is dit jaar anders dan voorgaande jaren. In plaats van plenaire sessies kunnen bezoekers dit jaar allerlei parallelle sessies bijwonen. De dag is ingedeeld in meerdere tijdvakken waarin uiteenlopende workshops tegelijkertijd plaatsvinden. Bezoekers kunnen ter plekke kiezen waar ze heen willen.

Nieuwe locatie 

Na twee succesvolle edities in de Rijtuigenloods in Amersfoort, verhuist de Dutch Craft Beer Conference voor de 3e editie naar de Fokker Terminal in Den Haag. De reden? Deze locatie is groter en biedt ruimte voor groei.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is binnen CRAFT een actueel thema waar de vereniging op verschillende manieren graag aandacht aan geeft. Ook dit thema ontbreekt dus niet in het programma. In de lezing ‘Duurzaamheid voor iedereen (anders)’ laat Sander Uijtdehaage bezoekers op geheel eigen wijze nadenken over hoe je succesvol kunt verduurzamen.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.