In gesprek over stoom tijdens het Food Tech Event op 15 en 16 mei

Op het Food Tech Evenement worden de slimme oplossingen voor de toekomst van de voedingsindustrie gepresenteerd. Het vinden van goed personeel, de energietransitie, klimaatproblematiek en snel veranderende wensen van consumenten. Het zijn allemaal uitdagingen die momenteel in de industrie, maar ook vooral in de voedingsindustrie voorkomen. Die problemen vragen om slimme oplossingen om de toekomst van de voedingsindustrie vorm te te geven.

Het Food Tech Evenement

Dit innovatieve evenement biedt een uitstekende gelegenheid voor professionals in de voedingsindustrie om de nieuwste trends en ontwikkelingen te verkennen om zich zo voor te bereiden op de toekomst. Het Food Tech Event brengt een diverse groep experts gerelateerd aan de voedingssector samen, variërend van producenten van voedingsmiddelen tot bedrijven gespecialiseerd in voedselverwerkingstechnologie.

Wij zijn verheugd aan te kondigen dat Scharff Techniek, specialist in stoomtechniek, leverancier van stoomketels en thermische olieketel, actief deelneemt aan het aankomende Food Tech Event op 15 en 16 mei 2024. Als stoom specialist zijn wij tijdens de beurs te vinden bij het OSV-netwerk.

Het OSV-Netwerk

Als enige uitgever in de foodindustrie heeft Vakblad Voedingsindustrie de beschikking over een eigen netwerk: Ondernemers Sociëteit Voedingsindustrie (OSV). Ongeveer 300 bedrijven zijn op dit moment aangesloten bij de OSV waarvan een klein deel ook deel zal nemen aan het komende Food Tech Event.

Innovaties op het gebied van Stoom

Onze aanwezigheid als stoomketel leverancier relevant voor bedrijven die streven naar geavanceerde toepassing van stoom in hun productieprocessen. Onze innovatieve (elektrische) stoomketels spelen een cruciale rol in verschillende toepassingen binnen de voedingsindustrie, zoals het verwarmen van water, het koken, bevochtigen of bereiden van producten en het faciliteren van sterilisatieprocessen. Maak tijdens de beurs kennis met ons nieuwste model elektrische stoomketel, compleet uitgerust voor industrie 4.0.

Ga in gesprek met Scharff Techniek en ontdek de voordelen van elektrische stoomproductie en verdiep u meteen in de huidige uitdagingen die daar soms mee gepaard gaan (bijvoorbeeld het volle elektriciteitsnet). Als stoom expert denken wij met u mee hoe u de overstap kunt maken van gasgestookte stoom naar elektrisch opgewekte stoom en daarmee uw bedrijf voorbereid op een duurzame toekomst.

Ontworpen met de nieuwste technologische innovaties, voldoen onze producten aan de hoogste normen van hygiëne en kwaliteit in de voedselproductie. Wordt er binnen uw bedrijf culinaire stoom of clean steam gebruikt? Ook dan bent u tijdens het Food Tech Event bij de stand van Scharff Techniek aan het juiste adres om kennis te maken met een uitgebreid assortiment aan stoom appendages geschikt voor verschillende typen stoom. Bent u nog niet op de hoogte van dit soort verschil in stoomkwaliteit? Ga dan tijdens de beurs een informatief gesprek aan om hier nieuwe informatie voor op te doen, passend bij de wensen van uw bedrijf.

Door deel te nemen aan het Food Tech Event willen we niet alleen onze geavanceerde stoomketels presenteren, maar ook waardevolle gesprekken voeren met professionals uit de industrie. Dit biedt ons de mogelijkheid om te begrijpen hoe we nog beter kunnen inspelen op de specifieke behoeften van bedrijven in de voedingsindustrie en om samenwerkingen aan te gaan die de gehele sector vooruit helpen.

Stand op de Food Tech Event

Bezoek onze stand (173) op het Food Tech Event en ontdek hoe Scharff uw bedrijf naar nieuwe inzichten kan brengen op het gebied van stoom. Wij hopen u daar op 15 en 16 mei te mogen ontvangen! Wij zijn te vinden bij het OSV-netwerk. Ga voor het actuele programma en aanmelden (kosteloos) naar de website van Food Tech Event 2024.

Food Tech Event met standnummer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.