Maatregelen Coronavirus

Maatregelen Coronavirus

Naar aanleiding van de huidige situatie met het coronavirus neemt ook Scharff Techniek maatregelen, hier willen we u graag over informeren. Deze maatregelen houden wij minimaal aan tot en met 31 maart. Neem contact op met Scharff Techniek indien u vragen over de meest actuele maatregelen heeft.

Maatregelen

  • Wij overleggen met de klant of het geplande werk wordt uitgevoerd, of dat de werkzaamheden verplaatst worden tot na 31 maart.
  • Nieuwe afspraken, keuringen en onderhoud plannen wij na 31 maart.
  • Bedrijven waar iemand van de technische dienst ziek is, gaan wij alleen heen wanneer er een veilig gestelde werkomgeving is.
  • Samen met de klant maken wij afspraken (bijvoorbeeld geen aanmeldprocedure, aanloop naar ketelhuis via een kortere of minder drukke route) om het werkbezoek zo veilig mogelijk te maken.
  • We verzoeken u de richtlijnen van het RIVM qua omgang in acht te houden wanneer onze werknemers bij u op locatie zijn.
  • Momenteel schudden wij dus ook geen handen, blijven wij op gepaste afstand en laten wij ook geen werkbonnen ondertekenen.
  • Is één uw TD werknemers bij u op locatie geweest èn momenteel ziek, dan verzoeken wij u om dit aan ons te melden. Zowel voor de veiligheid van onze medewerkers als voor de veiligheid van onze andere klanten.

Storingen

Een aantal van onze klanten zijn van vitaal belang in de huidige situatie. Er wordt een groot beroep op hun gedaan vanuit het publieke belang. In het geval van storing proberen we deze klanten zo snel en effectief mogelijk te helpen. In overige situaties zullen wij in eerste instantie d.m.v. telefonisch contact de storing proberen op te lossen. Lukt dit niet, lossen we in overleg de storing op.

Andere vragen?

Wij vragen uw begrip voor deze situatie. Heeft u toch nog vragen die niet beantwoord zijn? Wij zijn telefonisch bereikbaar over dit onderwerp.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.