Scharff Techniek schrijft informatieve blogs over stoom gerelateerde producten, maar ook over allerlei zaken die bij een stoominstallatie komen kijken. Nu kunt u daarvoor af en toe op onze website kijken, maar u kunt ons ook volgen op LinkedIn of u inschrijven voor onze nieuwsbrief. Zo ontvangt u automatisch op regelmatige basis nuttige informatie. Blijf op de hoogte van het belangrijkste nieuws van Scharff Techniek en meld u nu aan voor de nieuwsbrief via deze link.

Wat staat er in de nieuwsbrief van Scharff Techniek?

In onze nieuwsbrief leest u handige tips over stoomketels en het onderhoud ervan. Wij stellen u op de hoogte van nieuwe producten en soms attenderen wij u op extra informatie of nuttige downloads. Een overzicht van de nieuwsberichten die wij schrijven vind u hier.

Wilt u op de hoogte blijven van handige tips, documenten en nieuwe producten? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. Blijkt het toch niet aan te sluiten bij uw verwachting? U kunt zich altijd afmelden.

Hoe vaak krijgt u een nieuwsbrief?

We versturen een paar keer per jaar een nieuwsbrief met informatieve berichten en blogs. Bij bijzondere ontwikkelingen is de nieuwsbrief een extra manier om relevante stakeholders te voorzien van informatie. De frequentie hiervan verschilt. Veranderingen in de situatie omtrent corona is de afgelopen twee jaar zo’n onderwerp geweest waar af en toe extra nieuwsbrieven voor werden verstuurd.

Wilt u op de hoogte blijven van handige tips, documenten en nieuwe producten? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Scharff Techniek.