Stoomketelverhuur

Stoomketelverhuur

We merken dat er vanuit klanten veel vraag is naar het tijdelijk gebruik van stoom. De redenen hiervoor zijn uiteenlopend. Soms worden verhuurbare stoomketels ingezet wanneer de eigen stoomketel kort niet gebruikt kan worden door een keuring. Eenmalige of incidentele productie kan vragen om (hogere) stoomcapaciteit. Ook dan kan stoomketelverhuur een goede oplossing zijn.

 

Proefopstelling

Er zijn veel klanten die een proefopstelling willen testen. Heeft u voor deze proefopstelling stoom nodig? Dan kunnen wij u tijdelijk voorzien van stoom door onze verhuurbare stoomketels. Of u nu een stoomketel voor een week of meerdere maanden nodig hebt, Scharff Techniek kan u van dienst zijn. Overweegt u een stoomketel aan te schaffen, lees dan meer via deze link.

 

Type Huurketel

Al onze verhuurbare stoomketels zijn elektrisch. Deze zijn namelijk compact en makkelijk te transporteren. Daarnaast heeft u geen rookgaskanaal nodig. De elektrische stoomketels hebben een instelbare druk van 4 tot 6 bar en zijn bij deze instelling vrij van keur PED. Wenst u een andere druk? Dat kan in overleg. Het type huurketel geeft maximaal 97 kgh stoom. Wanneer de stoomketel in batterij opstelling staat, is er maximaal 194 kgh stoom beschikbaar.

 

Toebehoren Stoomketelverhuur

Scharff Techniek kan u ook voorzien in de gewenste toebehoren. Zo zijn stoomslangen en reduceerstraatjes leverbaar. Vraag ons naar de mogelijkheden. Daarnaast leveren wij altijd het totaal pakket. Dit betekent dat we het transport en de montage regelen voor u. Wij doen ons best u zo goed mogelijk in uw wensen te voorzien. Meer informatie kunt u hier vinden.

Huren of Kopen?

Weet u nog niet of kopen of huren de goede keus is? Hier vindt u 5 tips waarmee we de keuze voor u hopen te vergemakkelijken.

 

Stoomketelverhuur

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.