Vacature Servicemonteur Stoomtechniek

Zoek je een afwisselende baan als (leerling) service en onderhoud monteur in de bijzondere wereld van stoomtechniek? Dan is deze vacature iets voor jou. Je komt bij bekende bedrijven achter de schermen; van brouwerijen en voedselproducenten tot ziekenhuizen. Je bent daar vanwege de specifieke markt van stoominstallaties een welkome bezoeker, zeker geen nummer. Inmiddels is Scharff Techniek leverancier van vijfhonderd installaties en hebben we meer dan 100 installaties in onderhoud.

Wie zoeken we?

Iemand die graag sleutelt, interesse heeft in techniek en klantvriendelijk is. Of je nu al jaren ervaring hebt met meet- en regeltechniek of begint aan een BBL traject, je kunt bij Scharff Techniek aan de slag. Wij zijn namelijk een erkend leerbedrijf. Zet jouw technische vaardigheden in en ontwikkel je in de stoomtechniek. Op basis van je bestaande kennis en interesse van meet- en regeltechniek kun je namelijk echt groeien in ons bedrijf. Stoomtechniek kun je bij ons leren in de praktijk en door scholing bij onze leveranciers.

Wat ga je doen?

Als servicemonteur stoomtechniek monteer je industriële stoomketel installaties. Je verhelpt storingen en verricht onderhoudswerkzaamheden aan verschillende soorten stoomketels en bijbehorend materiaal. Afhankelijk van jouw ervaringsniveau wordt je hierin begeleid of voer je deze werkzaamheden zelfstandig uit.

Wat bieden we?

Een unieke (fulltime) baan waarbij je bij veel verschillende bedrijven achter de schermen komt met een op maat gemaakt opleidingstraject gebaseerd op jouw huidige kennis en ervaring. Als erkend leerbedrijf is een BBL traject ook mogelijk. We bieden je de mogelijkheid tot leren in de praktijk en het opdoen van aanvullende kennis bij onze leveranciers op de productielocatie.

Wat bieden we nog meer:

– Een goed salaris (BBL is in de nieuwe cao aangepast, vraag gerust even na)
– Vakantiegeld, pensioen en vakantiedagen naar branche cao
– Ontwikkelmogelijkheden in opleiding en salariëring
– Bedrijfskleding, serviceauto en benodigde PBM’s
– Uitstekende secundaire voorwaarden zoals 13e maand
– 4 daagse werkweek bespreekbaar

Ben jij klaar voor een (fulltime) baan in de stoomtechniek met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie, of solliciteer direct op deze vacature door je cv en een motivatie te mailen naar info@scharfftechniek.nl

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.