Vakbeurs World of Technology & Science

De zomervakanties zijn net pas begonnen, maar we hebben alvast iets om naar uit te kijken voor ná de zomer. Van dinsdag 27 september tot en met vrijdag 30 september vindt namelijk World of Technology & Science (WoTS) plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Scharff Techniek is daar te vinden bij de Machevo Hotspots in hal 8, bij the World of Industrial Processing, stand nummer 8D008. Daar gaan wij graag met bezoekers in gesprek over de laatste ontwikkelingen op het gebied van stoom en stoomtechniek.

Machevo Hotspots

In hal 8 bij de the World of Industrial Processing vind je ook de Machevo Hotspots. Daar tonen zo’n 16 leden van de Machevo & Bulk vereniging gezamenlijk hun innovaties en delen zij hun brede kennis op het gebied van de procesindustrie. Dit paviljoen kan dan ook gerust hét middelpunt van toeleveranciers aan de procesindustrie worden genoemd. In het pavelioen kunt u ongedwongen het gesprek aangaan met specialisten.

In gesprek over elektrificatie 

Wij ontmoeten u graag bij de Machevo Hotspots in hal 8, bij stand nummer 8D008 om bij te praten over de elektrificatie van de industriële sector en wat voor impact dat heeft op uw productieproces. Wat er gebeuren op dit moment nogal wat dingen; de CO2 belasting, de stijgende energieprijzen, maximale belasting van de elektrische infrastructuur. De vakbeurs is het moment om in gesprek te gaan over de mogelijkheden. Hoe maak je nou bijvoorbeeld de overstap van gasgestookte stoom naar elektrische opgewekte stoom? Scharff Techniek toont u de meeste recente modellen elektrische stoomketels en gaat vrijblijvend in gesprek over de elektrificatie of optimalisatie van uw bedrijfsproces op het gebied van stoomtechniek.

World of Technology & Science

De vakbeurs WoTS is in 2014 ontstaan door het samenvoegen van drie toonaangevende beurzen, namelijk HET Instrument, Aandrijftechniek en Industrial Processing. Sinds 1956 wordt HET Instrument georganiseerd en ook de beurzen Aandrijftechniek en Industrial Processing kennen een lange historie. Door het samengaan van deze beurzen ontstaan er concrete voordelen voor zowel exposanten als bezoekers. Bezoekers uit industrie, laboratoria, zorg en wetenschap krijgen namelijk de mogelijkheid in één keer op één locatie een sterk en breed technologisch aanbod te bezoeken.

Wij hopen u te zien bij onze stand in september!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.