Scharff Techniek lid van Verhurend Nederland

Scharff Techniek is niet alleen leverancier van stoominstallaties, het is ook mogelijk om een stoomketel te huren bij Scharff Techniek. Juist voor klanten die maar tijdelijk stoom nodig hebben, of voor een korte periode extra stoombehoefte hebben. Het is belangrijk om een betrouwbare verhuurpartner te vinden die werkt volgens de juiste wet- en regelgeving. Daarom is Scharff Techniek ook aangesloten bij Verhurend Nederland.

Branchevereniging Verhuursector

Verhurend Nederland is de branche vereniging voor de Nederlandse Verhuursector. De leden leveren uiteenlopende diensten en machines, maar doen dit allen op basis van verhuur. Het doel van de organisatie Verhurend Nederland is het samenbrengen verhurende organisaties, het delen van kennis en kunde met betrekking tot de verhuurbranche en informeren over relevante ontwikkelingen met betrekking tot duurzaamheid, innovaties, veiligheid en wet- en regelgeving. Leden blijven op de hoogte door deelname aan kennis en netwerkevents, door de nieuwsbrief en verschillende relevante artikelen over onderwerpen als duurzaamheid, HR, regelgeving, innovatie, veiligheid, maar ook sales en fiscale thema’s.

Zekerheid en kwaliteit

Leden van Verhurend Nederland staan voor veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid en zekerheid. Scharff Techniek heeft ruim 40 jaar ervaring en is een specialist op het gebied van stoomtechniek. Voor de huur van een tijdelijke elektrische stoomketel bent u dan ook bij Scharff Techniek aan het juiste adres. Onze kundige monteurs staan paraat om de verhuurbare stoomketel te installeren en u ook te voorzien van advies en ondersteuning bij vragen. Voor meer vragen over ons verhuurproces kunt u contact met ons opnemen via de website of telefoon.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.