De CERTUSS E320MX is de nieuwe generatie elektrische stoomketel. Het nieuwe ontwerp garandeert een hoge duurzaamheid, betrouwbaarheid en een lange levensduur. Daarnaast zorgen de ontwikkelingen op het gebied van rendement, vermogensafstemming en ruimtebesparing voor een nieuwe prestatieklasse met veel potentieel voor uw bedrijf.

Elektrisch opgewekte stoom

Scharff Techniek levert al meer dan tien jaar elektrische stoomketels, al neemt het de laatste jaren steeds meer vlucht. Onder andere door intensivering van klimaatdoelen en stijgende gasprijzen. In die tien jaar hebben wij ons aanbod uitgebreid met verschillende formaten. Nu introduceren wij een nieuwe generatie elektrische stoomketel, passend bij de laatste industriële ontwikkelingen.

Bent u nog niet overtuigd van de voordelen van een elektrische stoomketel? Lees dan meer over elektrische stoomketels in het algemeen of bekijk onze blogs over dit onderwerp.

Industrie 4.0

De E320MX stoomketel is klaar voor Industrie 4.0. Onder andere dankzij een nieuwe interface, die makkelijk te bedienen is in 16 talen. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor monitoring en bediening op afstand. Wanneer de stoomvraag varieert, maakt de technologie intelligente drukaanpassing mogelijk en wordt het verbruik verlaagd.

Flexibel systeem

De nieuwe compacte generatie elektrische stoomketel is flexibel in gebruik. Zowel in het schakelen naar de juiste stoombehoefte, als in de plaatsing van de fysieke modules die naar wens kunnen worden gerangschikt bij installatie. Dankzij flexibele toegangspunten is er altijd eenvoudige toegang. Dat maakt onderhoud snel en eenvoudig.

Technische aspecten

De elektrische stoomketel wordt naar uw stoombehoefte en wensen met verschillende modules opgebouwd. Er zijn elf verschillende stoomvermogen (10 tot 320 kg/h) mogelijk. De stoomketel is binnen 3-5 minuten na het opstarten van het systeem klaar voor gebruik. Het ontwerp van de apparatuur garandeert een continue regeling van het stoomvermogen.

Bekijk de product pagina op onze website. U vindt daar ook een downloadbare pdf met aanvullende (technische) informatie. Neem contact met ons op om advies te krijgen bij de juiste keuze voor uw bedrijfsproces.

 

 

 

nieuwe generatie elektrische stoomketel