Lang niet iedereen komt in aanraking met stoom en de bijbehorende techniek. Daarom lanceerde Scharff Techniek al eerder een pagina waar van alles over stoom wordt uitgelegd. Meestal wordt stoom opgewekt door de verbranding van fossiele brandstoffen, maar er zijn meer variaties zoals gasloze stoom. Daarnaast wordt stoom gebruikt in allerlei productieprocessen en procestechnologieën, waaronder de voedingsmiddelenindustrie. Uitgekookt is één van deze bedrijven.

Uitgekookt is een bedrijf dat staat voor gezond en lekker eten. Vanuit een duurzame high-care locatie dragen ruim 300 werknemers bij aan het leveren van gezonde maaltijden aan huis. De maaltijdservice blijft zich steeds verder verbeteren, op het gebied van smaak, gezondheid en gemak. Klik op de link om te lezen waar maaltijdproducent Uitgekookt gasloze stoom voor gebruikt. De stoom wordt opgewekt door middel van elektriciteit. Daardoor is het een goed duurzaam alternatief voor gasgestookte stoomketels in het kader van de energietransitie. Klik hier om meer te lezen over bouw van het duurzame pand van Uitgekookt.

 

Gasloze stoom voor Uitgekookt