Gasloze Stoom voor Uitgekookt

Gasloze Stoom

Uitgekookt koos voor een gasloos en energiezuinig pand. Om namelijk in de beoogde groei te kunnen voorzien, is sinds april 2018 hard gewerkt aan een nieuw gebouw op industrieterrein Spoorlanden in IJsselmuiden. Het nieuwe duurzame bedrijfspand heeft een omvang van maar liefst 5.000 m2 (ruim 9 meter in de hoogte) en is zes keer groter dan het vorige gebouw. In het nieuwe pand worden verschillende onderdelen van het bedrijf gebundeld: maaltijden, evenementen en catering. Scharff Techniek was verantwoordelijk voor de stoomtechniek. Naast het leveren van elektrische stoomketels, ontwierpen en monteerden wij het complete stoomnetwerk. 

 

Elektrische Stoomketels

Elektrisch wordt de duurzame norm. Scharff Techniek helpt daarom klanten voorbereiden op deze naderende toekomst. Daarnaast denken wij mee over groene en gasloze oplossingen. Het bedrijfspand van Uitgekookt is een prachtig voorbeeldproject om te tonen dat ook de stoomproductie kan worden verduurzaamd. Door de plaatsing van twee elektrische stoomketels van het merk Certuss, kan er worden voldaan aan de benodigde stoomvraag. 

 

Publicatie Project Uitgekookt

Het blad Industriebouw publiceerde een artikel over het nieuwe bedrijfspand van Uitgekookt in het januari nummer. Een stuk over de stoomtechniek van het pand is opgenomen in de publicatie. U kunt ook direct het artikel bekijken via deze link. Meer informatie over duurzame stoomoplossingen? Klik hier of lees de casestudy met Nutricontrol.

 

Gasloze Stoom bij Uitgekookt

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.