Kennisuitwisseling tussen partners

Recent brachten medewerkers van onze Duitse partner, stoomketelbedrijf CERTUSS, een bezoek aan Scharff Techniek. Afgelopen jaar werd er al stil gestaan bij de langdurige samenwerking van 40 jaar te benadrukken. Tijdens het bezoek werd vooral de voortdurende uitwisseling van kennis en expertise op het gebied van stoomtechniek besproken.

Kennisuitwisseling

Scharff Techniek heeft door de jaren heen regelmatig werknemers naar Duitsland gestuurd voor trainingen en updates over de nieuwste innovaties en stoomketels van Certuss. Door te blijven bouwen aan de juiste educatie van onze medewerkers en het voeren van technische discussies om producten te verbeteren en bij te dragen aan de vooruitgang in de stoomindustrie, kunnen wij onze klanten blijven voorzien van onze service als specialist in de stoomtechniek en (Certuss) stoomketels.

“Kennisuitwisseling is voor ons van onschatbare waarde,” benadrukte een vertegenwoordiger van Certuss. “Het stelt ons in staat om te luisteren, te leren en samen te groeien – en zo onze lokale en wereldwijde klanten beter van dienst te zijn.”

Door deze nauwe samenwerking van de afgelopen 40+ jaar en voortdurende kennisuitwisseling o.a. met Scharff Techniek, is Certuss in staat geweest om geavanceerde stoomtechnologieën te ontwikkelen en te implementeren die wereldwijd worden gewaardeerd om hun betrouwbaarheid en efficiëntie.

Delen van kennis en kunde

Hoewel Certuss één van onze belangrijkste partners is, hebben wij verschillende partners waarbij kennisuitwisseling centraal staat. Samen met organisaties als het Stoomplatform, Machevo, Techniek Nederland en Verhurend Nederland zorgen wij dat wij beschikken over de meest actuele kennis en kunde om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen bij hun stoom gerelateerde wensen, behoeften en uitdagingen.

Nieuwste generatie elektrische stoomketel

In april 2022 werd de nieuwste generatie elektrische stoomketel gelanceerd. De CERTUSS E320MX vertegenwoordigt de nieuwste generatie elektrische stoomketels. Dankzij het nieuwe ontwerp verzekerd van een hoog niveau van duurzaamheid, betrouwbaarheid en een lange levensduur. Bovendien bieden de verbeteringen op het gebied van rendement, vermogensafstemming en ruimtebesparing een nieuwe prestatieklasse met aanzienlijk potentieel voor uw bedrijf. De E320MX stoomketel is klaar voor Industrie 4.0.

Rond de lancering van een dergelijk nieuw product gaan, verschillende monteur van Scharff Techniek op bezoek bij de stoomketel productiefabriek in Duitsland van Certuss om in het kader van kennisuitwisseling de nieuwe stoomketel eigen te maken. Onze monteurs hebben ruime ervaring in de stoomtechniek en plaatsen al meer dan 10 jaar elektrische voorlopers van deze nieuwe generatie.

Toekomstige innovaties

Tijdens het bezoek werden ook de naderende toekomstige innovaties besproken. Het is een turbulente tijd, met veel veranderingen die impact hebben op de industrie. Thema’s als verduurzamen en energie besparen waren dan ook onderdeel van de (technische) discussies om producten te verbeteren en bij te dragen aan de vooruitgang in de stoomindustrie.

Komende jaren wordt er achter de schermen hard gewerkt aan nieuwe innovaties en de doorontwikkeling van onze huidige producten. U blijft op de hoogte van deze nieuwe innovaties door middel van onze nieuwsbrief. Bent u geïnteresseerd in de huidige mogelijkheden op het gebied van stoom? Neem dan vrijblijvend contact op met Scharff Techniek en vraag naar onze verschillende gasgestookte en elektrische stoomketels.

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.